massage

Thaise massage bestaat al 2500 jaar en gaat uit van een onverbrekelijke band tussen lichaam en geest. Zowel lichaam als geest zullen op deze wijze ontstressen.

 

In deze eeuwenoude traditie wordt pijn mede gezien als een uiting van geblokkeerde energie. Er wordt gewerkt met druk maar ook met strekkingen (rekken en strekken). De masseuse gebruikt haar handen, maar eveneens ellebogen, knieën en eigen lichaamsgewicht om zo vanuit verschillende posities druk aan te brengen in de diepere lagen van je lichaam. Je lichaam wordt meer bewogen dan bij andere massagetechnieken en wordt zo opnieuw soepel gemaakt. Geblokkeerde energie komt vrij en kan opnieuw stromen. Dit alles leidt tot een verhoging van vitaliteit en flexibiliteit.  

 

Massage gebeurt steeds in verbinding, tussen jou en de masseuse. Zij bouwt de intensiteit op (of af) in samenspraak met jou. Thaise massage heeft vanuit zijn oorsprong een spirituele insteek. De masseuse stemt zich in meditatieve toestand (vanuit mildheid en vriendelijkheid) af op wat jouw lichaam nu nodig heeft. Mentale rust wordt op deze manier ook een deel van jouw ervaring.  

 

Benieuwd? Reserveer jouw afspraak op het nummer 03-337 54 61